Můj výběr
0 položek
Co je to? »
Váš košík:
0 za 0
| Přihlášení »

Waiting For Midnight

Ingredience: vodka 6 cl, griotka 1 cl, grenadina 1 cl,Fernet 1 střik,pomerančový džus 8 cl, citronová šťáva 2 střiky, pomerančový džus na dolití, banán 1/2 nakrájený na kolečka, pomeranč 1/2 nakrájený na kousky, kiwi 1/2 nakrájené na kousky.

Postup: Do vychlazené sklenice na long drinky dáme vrstvu pomeranče, banánu a kiwi a ještě jednou všechny vrstvy zopakujeme. Na ovoce nalijeme grenadinu a griotku. Do šejkru dáme na led vodku, džus, citrónovou šťávu a Fernet a řádně promícháme. Opatrně přes sítko nalijeme do sklenice a dáváme pozor, abychom neporušili červenou vrstvu s ovocem. Dolijeme džusem, opět opatrně. Sklenici ozdobíme plátkem pomeranče, banánu a kouskem kiwi. Podáváme se slámkou a limonádovou lžičkou.

Tak Si Dej

Ingredience: Becherovka 2 cl, Baileys 2 cl, Kahlúa 2 cl, smetana 2 cl

Postup: Uvedené suroviny protřepeme s ledem v šejkru. Nápoj slijeme do koktejlové sklenky a ozdobíme červenou koktejlovou třešňičkou.

Malá Rychlá Smrt

Ingredience: rum tuzemský 2 cl, vodka 2 cl, griotka 2 cl, vaječný likér 2 cl, Cola na dolití

Postup: Do šejkru vložíme drcený led, přidáme uvedené ingredience kromě coly a protřepeme. Přes sítko nalijeme do old fashioned sklenky, doplníme colou a zamícháme.

Kamikaze

Ingredience: vodka 6 cl, Triple Sec 6 cl, citronová šťáva 4 cl, limetová šťáva 4 cl

Postup: Všechny suroviny protřepeme s drceným ledem v šejkru. Přes sítko nalijeme do vychlazeného tumbleru s ledem a ozdobíme kůrou z limetky.

Champagne Pick-Me-Up

Ingredience: brandy 3 cl, šampaňské na dolití, pomerančový džus 3 cl, grenadina 0,5 cl

Postup: Předepsané suroviny kromě šampaňského protřepeme s ledem v šejkru. Přecedíme do poháru a dolijeme šampaňským.

Champagne Cocktail

Ingredience: šampaňské 14 cl, brandy 2 cl, 2 střiky, cukr 1 kostka

Postup: Na dno poháru vložíme kostku cukr zastříknutou angosturou. Zalijeme brandy a šampaňským. Nápoj ozdobíme plátkem pomeranče a koktejlovou třešničkou.

Bublání

Ingredience: šampaňské na dolití, pomerančový džus 6 cl, citronová šťáva 3 cl,grenadina 1 cl

Postup: V šejkru s ledem protřepeme všechny nealkoholické suroviny. Nalijeme do poháru a doplníme vychlazeným šampaňským

Bad Morning

Ingredience: Fernet 4 cl, rajčatová šťáva na dolití, citronová šťáva 3 střiky, tabasco 3 střiky, worcestrová omáčka 3 střiky, sůl 1 špetka, pepř 1 špetka

Postup: Všechny tekuté suroviny nalijeme přes led do tumbleru a promícháme. Okořeníme solí a pepřem a ozdobíme celerovou natí s malým rajčatovým jablíčkem.

Arctic Warmer

Ingredience: vodka Finlandia 4 cl, mátový sirup 2 cl, pomerančový džus 2 cl, voda horká

Postup: Všechny suroviny nalijeme do skleněného šálku a zamícháme.

Abstinent Flip

Ingredience: žloutek 1 ks, pomerančový džus 8 cl, grenadina 1 cl, citronová šťáva 1 cl, muškátový oříšek

Postup: Všechny suroviny kromě muškátového oříšku vložíme do šejkru, přidáme drcený led a rychle a energicky protřepeme. Přecedíme do vychlazené sklenky a posypeme muškátovým oříškem

Pivní punč

ingredience: 4 kostky cukru, 25 cl světlého piva, kousek skořice, 2 čerstvé žloutky, 2 cl rumu

postup: Do nerezového hrnečku dáme cukr, skořici, pivo a necháme přejít varem. V misce rozmícháme žloutky s trochou studeného piva, přidáme rum a za stálého míchání přiléváme do vařícího piva. Procedíme do horkých sklenek a podáváme.

Silvestrovský Punč

Ingredience: 25cl víno bílé suché, 25 cl víno červené suché, 25 cl voda, 7 cl vodka, 5 cl citronová šťáva, 120 g cukr

Postup: Vodu, cukr a víno smícháme a zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme, přidáme vodku a citronovou šťávu a slijeme do servírovacích sklenic.

Novoroční punč

Ingredience: 750 ml slabšího čaje, 200 g cukru, 2 pomeranče, 1 citrón, 3 hřebíčky, kousek celé skořice, 500 ml červeného vína, 200 ml rumu.

Postup: Čaj osladíme, přidáme z 1 pomeranče a poloviny citrónu strouhanou kůru, koření a vše asi 5 minut vaříme. Přecedíme, přilijeme víno, zahřejeme téměř k varu a odstavíme. Vmícháme pomerančovou a citrónovou šťávu, zamícháme a nalijeme do nahřátých sklenic.

Horký dech

Ingredience: 1 l červeného vína, citron, 3 hřebíčky, celá skořice, 150 g pískového cukru, 1 vanilkový cukr , 200 ml rumu, citronová kůra, pomerančová kůra, plátky citronu.

Postup: Do vína vymačkáme šťávu z citronu. Přidáme hřebíčky, skořici, pískový a vanilkový cukr a rum. Zahřejeme k bodu varu a odstavíme. Do nahřátých sklenic dáme lžičku kandované kůry, přes sítko zalijeme nápojem a ozdobíme plátkem citronu.

Baileys

Ingredience: 0,5 l slazeného mléka, litr mléka, karamelový puding ,0,5 l rumu

Postup: Slazené mléko vaříme dvě hodiny neotevřené v hrnci s vodou. Mezitím si z půl litru mléka uvaříme karamelový pudink a zbylé mléko jen svaříme. Zchladlý pudink a zchladlé mléko spolu ušleháme. Do této pudinkové směsi zašleháme půl litru rumu a nakonec přidáme zchladlé kondenzované mléko a ušleháme vše dohromady.

Horká čokoláda

Ingredience:  tabulka čokolády na vaření , smetana ke šlehání , 0,5 l mléka , lžíce cukru moučka

Postup: Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme spolu se smetanou a asi 6 lžičkami mléka do misky. Zahříváme, dokud se čokoláda nerozehřeje. Vše dobře promícháme, přidáme zbylé mléko a cukr a prohříváme.

Horké jablko

Ingredience: 350 ml červeného vína, 350 ml jablečného džusu, 120 g pískového cukru, citron, koření na svařené víno ,jablko

Postup: Jablečný džus, víno a cukr ohřejeme, přidáme citron pokrájený na plátky a koření do svařeného vína. Necháme asi 15 minut stát a zahřejeme. Do sklenic rozdělíme kostičky oloupaného a jádřince zbaveného jablka a zalijeme horkou tekutinou. Sklenice můžeme ještě přizdobit kolečkem citronu.

Vaječný koňak

Ingredience: 8 žloutků, 100 g cukru,2 kondenzovaná mléka, 1 vanilkový cukr, 250 ml rumu

Postup: Všechny suroviny rozmixujeme v mixéru a plníme do lahví.

Nabídka novoročenek:
Novoročenky dle žánru motivu
Informace a služby:
Zajímavosti:
Hot-line: 603 729 354
výrábíme novoročenky a vánoční přání
|Copyright © 2001-2017 Novorocenky CZ